Tina Kuipers

Tina is oprichter en spil van Noordergrond. Samen met een administratieve ondersteuner en collega coaches vormt zij team Noordergrond.

Opgegroeid in Heerenveen brachten studie en werk haar naar het buitenland, de liefde bracht haar weer naar Friesland.  Het “ontdekken van de wereld” is nooit opgehouden: Tina maakt regelmatig reizen naar het buitenland en verdiept zich graag in andere culturen.

Jarenlang werkte zij met plezier in de profit en non-profit sector. Zij vervulde zowel inhoudelijke als coachende rollen op operationeel, tactisch en strategisch niveau en had zitting in verschillende besturen en Raden van Toezicht.

Ieder jaar volgt Tina een opleiding of cursus om bij te blijven in haar vakgebied.

Door een chronische ziekte is haar carrière meerdere malen onderbroken.  Tijdens periodes van herstel nam zij tijd om te reflecteren op haar werk. Zo werd in 2018 de keuze gemaakt verder te gaan als zelfstandig trainer en coach. Daarnaast blijft Tina organisatieadvies geven. In haar vrije tijd verzorgt Tina een groente- en bloementuin. Daarnaast is ze passief en actief bezig met sport. In de winter kiest zij ieder jaar een ander creatief project. Al met al een afwisselend, uitdagend leven dat in balans blijft door dagelijkse beoefening van verschillende meditatievormen.