Organisatieontwikkeling

Binnen een organisatie hebben wij oog voor iedereen en het vermogen om complexe situaties op een eenvoudige manier inzichtelijk en werkbaar te maken.  Zo vormt zich een stevige basis “met de voeten stevig op de grond”. Vanuit deze basis komt iedereen tot bloei. Op een effectieve, nuchtere manier werken we aan transformatie zodat werknemer en organisatie op eigen kracht en duurzame wijze verder kunnen.

Als ontwikkelaar begeleid Tina veranderingen binnen organisaties en geeft training en coaching gericht op organisatie-ontwikkeling, -verbetering en -verandering.

Met en van elkaar leren staat centraal. Leren door te doen en te reflecteren.

Organisatieontwikkeling gaat over het realiseren van verandering(en) in persoonlijke of organisatorische situaties. Bij Noordergrond gaan deze veranderingen samen. Organisatorische groei gaat hand in hand met persoonlijke groei binnen een zakelijke context.  Menselijk gedrag is hierbij het moeilijkste onderdeel en juist daarin heeft Noordergrond haar toegevoegde waarde.Via teamcoaching in combinatie met individuele coaching kan uw organisatie zich ontwikkelen naar het volgende niveau.