Team Noordergrond

Noordergrond is een jong bureau dat zorgt voor grootse impact. Tina Kuipers is het gezicht van Noordergrond.
Zij verzorgt samen met collega’s coaching, training en advies gericht op ontwikkeling van mens en organisatie.

Noordergrond verzorgt verschillende trainingen en coaching gericht op persoonlijke- en teamontwikkeling. Wij werken met verschillende methodieken, geen organisatie of mens is immers gelijk? We combineren een actieve manier van coachen en training met methodieken uit de positieve psychologie. We zetten je hierbij letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit alles op basis van een flinke portie nuchterheid en met humor. Zo werken we op een ontspannen wijze aan persoonlijke groei en organisatie-ontwikkeling. Groei waarbij we eerst een stevige basis leggen, met beide benen op de grond.

Door met meerdere trainers en coaches te werken is Noordergrond van vele markten thuis. Langzaam maar zeker sluiten meer coaches en trainers zich bij ons aan. Zo kunnen wij coaching en training aanbieden die aansluit bij verschillende doelgroepen en sectoren. Wij werken uitsluitend met ervaren en geschoolde coaches en trainers die hun sporen allen ruimschoots verdient hebben.


Tina Kuipers

Na een carrière in de profit en non-profit sector heb ik Noordergrond opgericht. Eerder vervulde ik zowel inhoudelijke als coachende rollen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Daarnaast zat ik in verschillende besturen en Raden van Toezicht. Door een chronische ziekte/handicap is mijn carrière meerdere malen onderbroken maar opgeven is voor mij geen optie…ik ben door deze tegenslagen nog flexiber en doelgerichter geworden. Mijn werkervaring en scholing als coach en trainer maken dat ik breed inzetbaar ben. Met veel enthousiasme vorm ik samen met vijf coaches/trainers en een administratieve ondersteuner team Noordergrond.


Erik Eerhart


Mijn coaching staat voor een authentieke en no-nonsense aanpak toegespitst op de huidige en gewenste situatie. Ik geloof er heilig in dat delen tot begrip en nieuwe inzichten leidt. Maar delen is ook openstaan om kennis te delen. Een wijs spreekwoord leerde ons ooit dat delen leidt tot vermenigvuldigen. Niemand heeft ons ooit geleerd dat we alles alleen moeten doen.
Door nieuwe verbindingen aan te gaan, komen er weer mooie nieuwe zaken en mensen op ons pad. Het leven kent pieken en dalen. Hoe lekker zou het zijn dat we de “scherpe” randjes eraf kunnen halen en dat de diepe dalen en hoge pieken meer in balans zijn? Door te delen en te verbinden zijn we beter in staat om de juiste beslissingen te nemen en een flow te bereiken die we graag willen.
www.progressio-trainingencoaching.nl


Annie Adema

Ik ben leefstijlcoach en coach patienten en hun partners tijdens en na kanker. Als professioneel coach ondersteun en begeleid ik jou tijdens en na je ziekte. Ik help je veerkracht te vergroten om zo je leven in balans te krijgen en te houden. Waarom koos ik voor dit specialisme?
Mijn man kreeg meerdere keren kanker, hierdoor leerde ik als partner wat belangrijk is. Zo werd ik coach, eerst voor mijzelf, toen voor de ander. Ik ben nu gediplomeerd NLP Coach. Daarna specialiseerde ik mij als
coach tijdens en na kanker.
www.annieadema.nl


Luca Ebbinge


Hoe mooi is het, dat je als mens weet wat je sterke eigenschappen zijn en hoe je deze in kunt zetten tijdens je sport, je werk of privé? Ik heb dit al op jonge leeftijd mogen ervaren tijdens mijn opleiding Sportkunde. Ik ben in 2017 in aanraking gekomen met ECO-Coach. Dit heeft mij als persoon en sporter zoveel opgeleverd, dat ik dit wil delen met andere mensen. Ik heb mijn ECO-Coach certificaat behaald, een minor Toegepaste Psychologie gevolgd en ben daarna als Personal Coach begonnen. Ik coach door middel van actief bezig te zijn en vooral te laten ervaren. Daarbij sta ik voor echt persoonlijke aandacht en zeg ik waar het op staat, zo wil ik mensen helpen verder te komen met hun persoonlijke doelen.