Voorwaarden /spelregels WIN EEN SPORT CLINIC /Noordergrond-training-coaching-advies

20 maart 2021

Het is weer mogelijk om buiten te sporten! Om dat te vieren geven we twee clinics weg:

  • één clinic voor een sportteam
  • één clinic voor een individuele sporter

De clinics worden gegeven door Luca Ebbinga en Tina Kuipers twee ervaren sporters en coaches.
Jij bepaalt zelf het doel waaraan je wilt werken. Hoe fijn is dat!

  • Wil als voetbalteam beter op elkaar ingespeeld zijn? Of als waterpoloteam meer lol hebben in het water? Of wat dacht je van een betere samenwerking met je trainer/teamgenoten?
  • Ben je een tennisser die meer inzicht wil krijgen in het gedrag van de tegenstander? Of heb je als hardloper of zwemmer behoefte aan een beter timing tijdens wedstrijden? Of wil je meer ontspannen een wedstrijd in?

Maak kans op een gratis clinic waarbij wij jou begeleiden naar een betere sportprestatie.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

  • Like en deel onze facebookpagina en tag teamgenoten
  • Niet verplicht, maar we vinden het leuk als je in je reactie vertelt aan welk doel je wilt werken

De clinic is daar waar jij wilt, binnen een straal van 30 km rond Gorredijk. Kies je voor jouw vertrouwde, eigen sportaccommodatie of laat je je door ons verrassen?

Minimaal twee weken voor aanvang van de clinic is er overleg tussen de coaches en de winnaars over het doel van de clinic.

De clinic duurt 1.5 – 2 uur.
Deelnemers aan de clinic zijn minimaal 14 jaar (jonger in overleg).

De clinic wordt gratis aangeboden tussen 18 april en 1 juli 2021 waarbij we rekening houden met de maatregelen van het RIVM. Blijft sporten alleen in groepjes van 4 mogelijk en bestaat jouw sportteam uit meer sporters? Dan doen we niet vervelend en geven meerdere clinics van 1 uur.

Deelnemen aan deze actie kan van 20 maart t/m 15 april 2021. De trekking is op 15 april. Winnaars worden random getrokken m.b.v. fanpage karma. We publiceren de naam van de winnaars op facebook. We maken foto’s en in overleg filmmateriaal van de clinic. Deze kunnen door Noordergrond worden gebruikt als promotiemateriaal of voor educatieve doeleinden.

Deelname aan de clinic is op eigen risico. De coaches en Noordergrond zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, ongelukken, vernieling of diefstal tijdens de clinic.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Noordergrond, coaching training en advies.