Win een gratis sportclinic!

Deze tweede lockdown valt zeker voor sporters niet mee. Het is lastig om door de maandenlange beperkingen gemotiveerd te blijven. Gelukkig is het nu weer mogelijk om, binnen de regels van het RIVM, buiten te sporten. Dit vieren we graag met jullie.

We geven twee sportclinics weg om iedereen na een lange periode van rust weer lekker aan de gang te krijgen. Wat kun je winnen?

  • één clinic voor een sportteam
  • één clinic voor een individuele sporter

Jij bepaalt zelf het doel waaraan je wilt werken. Hoe fijn is dat!

  • Wil als voetbalteam beter op elkaar ingespeeld zijn? Of als waterpoloteam meer lol hebben in het water? Of wat dacht je van een betere samenwerking met je trainer/teamgenoten?
  • Ben je een tennisser die meer inzicht wil krijgen in het gedrag van de tegenstander? Of heb je als hardloper of zwemmer behoefte aan een beter timing tijdens wedstrijden? Of wil je meer ontspannen een wedstrijd in?

Het maakt niet uit welke sport je beoefent of op welk niveau je sport. Iedere sporter, of je nu recreant of topsporter bent, loopt soms tegen beperkingen aan. Daar kun je zelf mee aan de slag gaan, daar is niets mis mee. Hoe prettig is het om eens met een professionele sportcoach te werken aan jouw doel? Meer informatie over onze manier van sportcoaching vind je hier.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

  • Like en deel onze facebookpagina en tag teamgenoten
  • Niet verplicht, maar we vinden het leuk als je in je reactie vertelt aan welk doel je wilt werken

Maak kans op een gratis clinic waarbij wij jou begeleiden naar een betere sportprestatie. 

Meer informatie over de voorwaarden van deze wedstrijd vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *